Sunday, 31 January 2016

Smule: Sing! Karaoke


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam^^


Since mood tak berapa nak baik lately ni, Ary banyak habiskan masa dengan aplikasi ni. So, bila masa mood tak berapa nak baik, melalak lah sorang-sorang. 


This application allows those who love to sing, show their skills in singing. Apa yang interesting dengan aplikasi ni, kita boleh berduet dengan manusia dari serata dunia. However, untuk menikmati dan menyanyi lagu-lagu di Smule tanpa limit, korang dikehendaki untuk subscribe dengan harga RM35/setahun. So, you will get access to all songs without any limitation. 


Ok, selamat menyanyi! Lol.



2 comments:

Anisa Anuar said...

member je yang guna... orang dah tak payah nak g karoke lg

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com