Tuesday, 14 February 2012

[Android] Sketch N Draw

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


Ini merupakan kali pertama ary menulis jadi mohon maaf jika ada yang tidak kena sepanjang penulisan ary. Hari ini ary nak berkongsi satu application yang boleh digunakan untuk para penconteng Android. Ary dah lama tahu tentang application ni tapi baru ada kesempatan untuk berkongsi. Software yang ary maksudkan ialah Sketch and Draw.


Sketch and Draw merupakan aplikasi di mana korang boleh melukis di telefon bimbit korang. Jadi, tak payah lah tunggu sampai ada Galaxy Note. Kini korang mampu untuk melukis di mana sahaja! Untuk download, boleh download through phone di android market.

Antara hasil contengan ary:

#Seronok juga berblogging ni 

2 comments:

einz said...

heee..tok phone jer ek??ngee..mmg tak dpt la..hahaahaaa...

Azhafizah[フィザ] said...

thanks for sharing..nak try download and try draw..^^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com