Saturday, 16 November 2013

Music Video Akademi Fantasia 2013


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam^^


Esok (17 November 2013), akan berlangsungnya  final bagi Akademi Fantasia tengok konsert AF  2013. Ary memang tak follow sangat AF kali ni. Tapi memandangkan ary pernah ikut kawan ary pergi ke konsert AF secara live, ary pun mula follow. 


Advanced betul AF kali ni. Seminggu sebelum final dah keluarkan video muzik untuk lagu baru. HohohoXD  Haven't watch it yet. Memandangkan line slow di sini, will watch it later^^

 








 








Btw, esok ary akan menonton finale untuk AF2013 di Stadium Negara. Tiket VIP okeyhhhh... Under Nestle. Sila jeles. HahahaXD

3 comments:

Sam Banjamin said...

Jeles!

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Haa..apa citernya pi stadium negara tu ary?hehehe. Meh habaq skit.

Lana ni..dari AF1 lagi memg tak pernah follow,hahaha

Azim Aris said...

say no to AF...jom xchange list wif my blog :
Azim Aris

Tak Mungkin Benar

Muhasabah

follow ya :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com