Saturday, 1 December 2012

Segmen Pendek: Aku & Lagu


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam^^


Setelah sekian lama tidak meng-joinkan diri di mana-mana segmen mahupun contest, akhirnya kerana terlalu buhsan tahap gaban, ary mengambil keputusan drastik untuk join segmen dari Miss Z. 




Lagu ini tak baru. Tapi ary yakin ramai yang tak tahu tentang lagu ini disebabkan penyanyi lagu ini, Robbie Williams tidak sepopular mana. First time ary dengar lagu ini, lagu ini bukan kategori favourite ary. Tapi bila dengar berkali-kali dan ary teliti liriknya, ianya bertukar menjadi lagu yang sering ary replay. 




Kenapa lagu ini? Sebabnya, lagu ini bagus untuk mereka yang ingin berubah. Seperti mana diri ary yang menginginkan perubahan ke arah perkara lebih baik. This time I'll be different, I promise you. This time I'll be special, you know I will. Just don't leave with me in your eyes. 


# Ada lirik dalam lagu ini yang mungkin menyesatkan. Jadi perlu berhati-hati dalam menyebut apa pun.

8 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dgar lagu feveret ary sebelum tido:)

deno said...

pernah dgr lagu ni... best jugak :)

MISS Z BERCELOTEH said...

penyanyi ne yg nyanyo lagu better men tu kan..

bagus2 ada peringatan yg berguna..

tenkiu join
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tamat.html

Cikgu Ma said...

kdg2 suka dengan english song, blajar menggunakan ayat2 in english...yo la...english taram jerr selama ni..

Alynn Nyzaa said...

1st time jmpe lagu ni..ngeh3..*malu*

Aujinz said...

belom pernah dengar lagu nie lagi.. kat opis tak leh nak play.. XD

PeRmAtA bIrU said...

hai baru berkesempatan melwat blog nih... :) dari segmen yg sama...:)

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Ary..robbie popular..mana leh tak popular,hik3. Tapi..ya lah..zmn skrg, tenggelam terus nama dia..

Suka lagu lama dia..Better Man, She's the one, rock dj..

#Ary sihat? :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com