Tuesday, 16 October 2012

Hidup Bukan untuk Derita


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam^^


Hidup kita bukan untuk derita
Juga derita tidak selamanya
Jangan dibuang usia yang masih muda
Agar tak kesal di hari muka


Dari tadi ary asyik taip dan delete. Taip-taip lagi dan delete semula. Taip dan terus taip.. Tapi diakhirnya cuma mampu delete dan delete lagi.  Bukan kerana tidak berjaya mengejar lirik lagu yang ary sedang dengar ni. Tapi ary tak tahu part lirik yang mana ary nak kongsi.  


Old school, lame and boring!  Itu term yang selalu kawan ary label kan pada ary. And my respon was like... Its fine^^  The fact is tastes ary selalu klasikal walaupun dari segi luaran orang labelkan ary rockstar. Rockstar lah 'SANGAT'. HahahaXD




Bagi ary, it might be such a boring, lame and old school song, tapi bila ary nilai semula lirik lagu yang penuh dengan pesanan dan mesej, ary terasa nak dengar lagu tu berulang kali dan reflect lirik tu pada diri ary. Dengan cara itu, sedikit sebanyak ary cuba untuk inject positive element dalam diri ary. Insya-ALLAH^^

2 comments:

Khairul Ashraf Muhamad said...

let me guess, pasport ekspress brought u here kannn?

Anonymous said...

Penangan short film pasport ekspres... =)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com