Wednesday, 25 December 2013

Inspired by Just Look at the Picture


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam ^^




That's my wallpaper up until today. Dah sebulan dah pakai wallpaper tu. Because Nikon 1AW1 ni is on my to-get list for 2014. Orang kata, kalau kita nak something, kena tengok gambar benda yang kita nak tu hari-hari. As an INSPIRATION.


Fakta tu terbukti. Sebabnya, salah seorang senior ary layan cerita korea hari-hari waktu dia pregnant. Tup-tup anak dia serupa korea dah.. Jauh benor dengan parents dia. GagagaXD 


Persoalannya, kalau kita nak seseorang, takkan nak tengok gambar orang tuh hari-hari? Kalau bertepuk sebelah tangan, lagi hancur hati kot? HohohoXD 


FYI: 
Just 2 things in my to-get list for 2014 - NIKON 1AW1 & Motorbike. What's yours?

6 comments:

Tia Fatihah said...

serious ini tips? hohooo :D

Aujinz said...

masalahnya, dah setahun saya letak wallpaper Kawasaki Z800, sampai sekarang tak dapat lagi.. koh koh koh

Nana Kamarul said...

Makaihhh nak motorbike. Well, still figuring out what to be included in my 2014 to-get list. Banyak sangat benda yang nak. Heheee

Nana Kamarul said...

Makaihhh nak motorbike. Well, still figuring out what to be included in my 2014 to-get list. Banyak sangat benda yang nak. Heheee

Arham Md Ali said...

Junior satu universiti ada guna Nikon V2, basically sama dekat Nikon W1 ni cuma beza W1 ni waterproof dan weatherproof.

Dia ada suruh am reviewkan kamera dia. Should I??

Tinta Lana said...

Salam.

Urmm..nak explore nature dengan my brother...dapat daki bukit broga lagi pun dah kira ok. Jungle trekking ke. Dah lama tak buat.

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com