Saturday, 28 December 2013

Lonely? Boring? Need Girlfriend?


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Tengahari^^


Setelah habis melepak di sekitar Sunway South Quay pada jam 2-3 pagi, dan ketika beransur ke kereta, ary nervous tengok kertas yang diselitkan di cermin kereta. Mana tahu, kot-kot surat saman. Sebabnya, ary tengok cermin kereta orang lain, tak ada pon apa-apa kertas terselit di cermin kereta depa. Dengan pantas, tangan mencapai kertas yang melambai-lambai. *metafora sungguh ayat itu. Ayat nak teater.




Maka terkejut lah beruk melihatnya. Ini mesti kerja warga asing ni. Eja GIRLFRIEND pun tak lepas. Ary rasa, depa ni aim kenderaan tertentu je. Yang nampak macam kenderaan player tu, kenderaan tu lah yang di-aim. Kenderaan je nampak player. Pemandunya setia. GagagaXD   Setia SANGAT! 


Hah! Yang duk gatai tangan nak test market and pi tekan number kat atas tuh, ary babap nanti! 

3 comments:

ezyra daniel said...

hahahah macam-macam la dunia sekarang niee

Anisa Anuar said...

ada jugak ek...pesen gini

Fathiyah Selamat said...

org yg terdesak je kot yg buat gini ary... ahahahahaha.. dunia moden dah.

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com