Tuesday, 3 June 2014

"Threesome" Melalui Skype


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Petang^^


Threesome? Macam pelik je, ary. 


Sememangnya threesome membawa maksud yang berunsurkan seks atau lebih tepat, dikelaskan sebagai 18sx. Tapi, the reality is, tak ada kaitan langsung entry ini dengan mana-mana maklumat informasi berkaitan seks. Sila sucikan kepala hotak mu itu.


Malam tadi, waktu call ibu secara rutin, ibu ajak skype bertiga dengan adik. Jadi, kami pun menggedik lah melakukan Group Video Call melalui Skype. Rasa kelakar pun ada,.. Hawau pun ada.. Sebabnya, hujung minggu ni nak balik kampung dah. Tapi bila dah ber-skype, terasa macam merantau jauh benor. BwahahaXD





Antara conversation yang tersirat:


Ibu: Wah! Indahnya pemandangan bilik awak. 
Fact: Pehal bersepah sangat bilik tuh?

Adik: Kau nampak berisi lah, weyh.
Fact: Giler gemuk kau sekarang! 

Me: = ="    *Krikkkk krikkk*

5 comments:

IK Tia said...

hahaaa .. kata-kata yang penuh ada makna...

Iman Shahirah said...

Hahahaha 'cantik bilik' biase lerr ek ek ek XD

Ezad Skytech said...

ayat perli tapi dalam bahasa sopan...hee

awien elims said...

hi... follow me back at www.bemininate.blogspot.com

CXopportunities said...

hahaha. terbaiklah ibu dan adik berkiasan. muehehehe.

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com