Wednesday, 21 May 2014

Love is about making decision..


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Petang^^


Jika benar cinta itu buta.. Butakan mataku. Hahaha. Asyik nak start entri dengan lagu je. Sengal betul.


Bila tanya,"Kau bila lagi?", orang akan selalu jawab, "Bila aku jumpa orang yang tepat, pada masa yang tepat." Sejujurnya, masa takkan pernah tepat dan takkan pernah ada miss atau mr perfect dalam dunia ni. Itu yang membawa kepada tajuk entri, which is love is all about making decision.


Bukan tak ada yang nak. Berlambak. But then, bila hati tu dah decide TAKNAK, memang takkan jadi. Ary ada terbaca artikel di Fan Page "Anne Curtis":
 

https://www.facebook.com/official.AnneCurtis/photos/a.197696223582412.48262.195556317129736/585975851421112/?type=1&relevant_count=1
Klik gambar untuk baca artikel sepenuhnya


The key to succeeding in a Relationship is not finding the right person; it's learning to love the Person you found.

God determines who walks into your life. It is up to you to decide who you let walk away, who you let stay, and who you refuse to let GO!


1 comment:

Alynn Nyzaa said...

"Berlambak. Hati je kata taknak" Agak setuju. huhu

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com