Tuesday, 20 May 2014

Tips Memulakan Penulisan


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Petang^^ 


Ary perhatikan bloglist ary macam tak bergerak je. Kalau bergerak pun, hasil penulisan Tun M yang memang dah sinonim dengan obsesi nya terhadap penulisan. Kawan-kawan blog dulu-dulu menghilang.. Entah kemana. Ada yang sibuk belajar, bekerja, kawen.. Ary faham. Sebab ary pernah ada di takuk itu suatu masa dulu. Tapi itu dulu.. *tone lagu Amy Mastura - Tapi itu dulu*


Sekarang ary cuba menulis kembali. Kadang memang tak sempat, tapi bila ada masa ary draft dan schedule. So, at least blog tetap ber-update. Ary cuba sebaiknya. Jadi ary nak kongsikan tips-tips untuk memulakan penulisan.




Ok. memang tak kelakar. Jangan gelak! Jangan gelak! Ketawa je boleh. Tak boleh ketawa? Sedekah senyum tiuttt tu sikit? HahahaXD


5 comments:

CXopportunities said...

hahah beriya entry si ary lee ni. uhuhu ngegeh! lalalala.

CXopportunities said...

anda di tag! :)

Tinta Lana said...

Salam.

Ary..skrg lana..gelak pun tak, ketawa pun tak..senyum pun tak.

Macamana ni.

Meh sini,sekeh skit,hahahaha

kopi pasta said...

aku dh try buat, tp tak jumpa pensil. jadi, aku main2 gerak cursor smpai idea datang....

pending... sampai kesudah. trus malas nk fikir =.='

Alynn Nyzaa said...

Trasa kite. Haha. Nnt la nk try tips Kak Ary kite ni :p

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com