Wednesday, 12 September 2012

12 Angry Men not Angry Bird:P


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan Selamat Malam^^


Waktu ary sedang cuti panjang, ary sentiasa memandang negatif kepada mereka yang menjadikan continue study dan bekerja sebagai alasan untuk tidak meng-hupdate blog. Tapi, bagaikan mengata diri sendiri, pandangan negatif itu terkena pada batang hidung sendiri bila ary sendiri tiada masa untuk meng-hupdate sejak naik cuti ni.


Naik-naik cuti ni, lecturer memberikan tugasan baru iaitu menonton dan mengulass watak-watak dalam 12 Angry Men. Due date assignment ni lama lagi.. 22 Oktober 2012. Tapi disebabkan salah satu benda yang ary suka buat adalah menonton, jadi laju je ary buat assignment ni^^




Cerita ni bukan lah berkisarkan lawak mahupun kisah cinta yang digemari. Tapi, ianya dapat membuka minda dan menyedarkan diri akan setiap kesalahan yang selalu dilakukan. Ary syorkan sesiapa yang nak tengok sama boleh download dan cari ENGLISH subtitle untuk improve bahasa inggeris korang^^v



Errr.. Tetiba jek kan? hahahahaXD  Itulah hasil men-doodle sambil mendengar lecture. HeeeeeeeeXD

9 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

heee..zieya pon cm tu jgk..tpi now..zieya sniri tak berkesempatan nk update en3 bru yg tul2 update....

Cikgu Ma said...

cmna nak download? akak x pandai sangat

:: Mrs.Eady :: said...

best ye.. :)

Anisa Anuar said...

nanti buat la review pasal tu...

Aujinz said...

pon boleh.. hahahahha

cci said...

eerrrrr... ^_^

BiskOt said...

zmn kerja ni, jgn kan nk update blog, nak tgok tv pun dah xsempat rasanya.. xD

Tinta Lana said...

Salam.

Selamat ary dah sedar skrg,hahahha. Study ngan kerja mmg sedikit sbnyk mmbantutkan perjalanan blog,hahahaha.

Ok2..ada masa, lana tonton angry men..mesti bnyk benda leh dpt kan?lau tak, takda la kena buat asgmnt ye dak? >_<

maszull said...

assalamualaikum ary...best nyer..;)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com