Friday, 7 September 2012

First Time Dapat Pencalonan Blogger^^v

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat malam^^


HahahahahahahahaXD   Hahahahahaha  dan HAHAHAHAHAHAHAHAHXD !!  Wah, ary.. Kemaen besau lagi gelaknya ye? Hik hik hik. Ary dalam mood eksaited ni:P


Al-kisah, seperti biasa ary cek traffic sources dan kebetulan salah satunya adalah dari blog Awie Omar. Jadi teringin juga nak tengok dari mana datang trafik itu. Apakah dari review? Bloglist or etc? Cha-chang! 




Terus gelak besau kau! Terima kasih lah awie kerana telah mencalonkan blog ary lee untuk anugerah ekstravaganza 2012. Sekurang-kurangnya merasa lah juga dicalonkan dalam anugerah ala-ala ABPBH ni:P  Hah.. Jadi, orang kampung, jangan lupa beli suratkhabar and undi ary untuk jadi top 5 eh? HahahahaXD


Tapi ary akui, design template ary yang paling latest ni berjaya menarik beberapa blogger. Maybe template ni boleh memberi aura pada ary kot. Huhuhu. Masih belum mampu berhenti tersengih ni. hahahahaXD



Nota tambahan: Jom support Blogger 3: Battle Royale Awie Omar^^

10 comments:

Awie Omar said...

hehehe TERIMA KASIH. Anugerah ini sebenarnya tanda penghargaan untuk anda kerana sudi follow blog AWIE OMAR. Terima kasih untuk entri ni. Dan blog anda memang terbaik, lain dari lain.

azstory said...

sy pun akui.. blog ni memang kemas dan smart.. sejuk mate memandang.. mata tak undar mandir..hehehe

SaddLone said...

sokong2...memng kemas smpai ak boleh buat buku matematik kt background tu..hehe

cci said...

wah... best tahniah..

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!

Aujinz said...

untung tercalon.. blog saya takde sape pon nak calonkan... koh koh koh

Sally Yatiey said...

Tahniah! Memang kemas :) hee

leakedknowledge said...

dah2 la tu tersengih2 mcm meroyan cinta la pulak...mmg ak akui la, hang nyer design mmg tiptop pon dr mula2 template hang kaler biru tu..

boleh la hang buat bisness design2 template utk blog ni ary..duit masuk ckit

yg template ko yg latest ni ak stuju dgn saddlone tu..background ko tu boleh ak buat men game titik pangkah kot..bahaha

Tinta Lana said...

Takda pa nak kata dah..memang blog ary KEMAS..

Kekalkan ary. By the way..lana suka lagi masa zaman kaler biru,hehehe. Macam ngam kaler tu ngn ary >_<

IK Tia said...

simple but smart :D

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com