Sunday, 2 September 2012

Seperti Dulu


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat tengahari^^


Ary tahu. Pasti ada yang menyangka ary akan hupdate pasal lagu Forteen yang terbaru tu. To be exact.. Ary dapat idea waktu dengar lagu tu juga:P






Berat ary dari ary sekolah menengah until now adalah sama dan tak pernah berubah. Ary tak ada masalah gangguan emosi macam orang lain. Kalau ibu dan adik ary akan mengeluh setiap kali kaki mereka memijak mesin penimbang tu, ary pula akan buat muka selamba je.


Tapi, yang menyakitkan hati apabila orang lain yang mencucuk-cucuk diri ni. Kata mereka,.. Naik kan lah berat badan tu sikit, baru lawa. Dalam hati,.. sekarang ni aku tak lawa ke? 


Bukannya tak pernah cuba usaha untuk menaikkan berat badan. Tapi masih sama. Tiada keluhan dari diri ary. Tapi rasa sakit hati bila ada mulut yang mengata. 


Ishhh.. macam ada bakat nak masuk VOKAL bukan sekadar rupa je:P

11 comments:

Riswin Zahari said...

If ary selesa dgn berat bdn skrg..
Just ignore wht other ppl say k.. ^_^

|shuhadaothman|TM said...

wahh! maintain je. kalau shu ignore je ap org ckp. dorg jeles letuuw. haha ^^

leakedknowledge said...

43 KG? haha. kita senasib ary. err..bukan nk habaq berat ak sama dgn hang tp berat ni susah tol nk naik..sigh..makan byk pon naiknya sikit xmemberi signifikasi sgt..yg naik ,perut..jgn berasa selesa dgn 43 tu..nnt xpasal2 hang kejutan budaya bila dh berkahwin n beranak-pinak nnt..time tu la bru hang merasa berat hang bukannya constant 43 tu :P

Norazlin Nordin said...

okaylah maintain, daripada naik banyak. :)

cci said...

ok ar tu maintain.. berat cci dulu tu.. sampai la da kawen.. da kawen hambik kau.. masa lepas bersalin berat cci sampai 70kilo.. lepas beranak je yg kedua.. terus turun sikit.. 53kilo..

Anisa Anuar said...

berat maintain ok la tu...

azstory said...

Ringannya ary.. xleh nak derma darah xcukup berat..hehe. jgn risau dh kawin sok bertambah2 berat ary..

TA said...

Assalamualaikum wbth....
Yang penting sihat.......

Tengku Puteri said...

best la berat maintain...jeles...hehehe

Aujinz said...

43kg.. mesti jenis comel nie.. koh koh koh

Tinta Lana said...

Salam. Semangat tol kopipasta citer berat pas kahwin,hahahaha.

Untung, lana mudah naik. Genetik kot, makan sikit je naik. Sudahnya, biaq pi lah. rasa mamam banyak, buat exercise bnyk2 pastu. Pandai2 balance.

Berat badan pun leh jadi isu yg tak habis kan ary. Bila ringan, salah..berat pun salah..taktahu lah mata2 yg melihat..ada saja tak kena.. senyum jela ^_^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com