Saturday, 22 September 2012

Bermula Operasi Kitar Semula


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


5 buah IPTA telah pun menamatkan pilihanraya kampus masing-masing. Giliran UM adalah pada 25 September 2012. Jadi, buat masa ini, semua calon dan ahli aktif parti politik bersungguh-sungguh dalam menyebarkan manifesto masing-masing. 




Maka nya, akan bertaburan segala kertas-kertas manifesto di sekitar UM. Akan ada manifesto yang ditampal di merata-rata tak kira tempat seperti dinding fakulti, pokok-pokok besar, tiang-tiang eletrik. Dalam tandas pun boleh jadi juga nak tampal. 


Bagi mengelakkan pembaziran kertas-kertas berlaku, kertas manifesto yang ary dapat, ary akan kitar semula. Bahagian belakang ketas-kertas tersebut ary tulis nota. HahahaXD  Apalah depa ni.. Membazir kertas je. Len kali, jadi lah lebih eco-friendly sikit. 




Nak minta jasa baik jika ada sesiapa yang tahu mana nak download Photoshop yang compatible dengan Windows 8?

2 comments:

onie said...

yang penting pilih pemimpin yang terbaik :)

cci said...

hahahha.. dorang sibuk berkempen.. ary sibuk wat kita semula... ngee~~ ^_^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com