Wednesday, 19 September 2012

Sakit Sebab Gangnam


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^v


Ada yang sakit sebab gangnam? Pebenda gangnam tu? itu adalah soalan yang muncul dari kepala ary bila heboh satu Malaysia pasal gangnam style. Siap masuk surat khabar lagi. Disebabkan gangnam, ary pasti, ada yang terkehel kaki sebab terjatuh waktu menari gangnam. 




Ary sebenarnya nak ketengahkan video SO SICK OF GANGNAM yang dipublish oleh redfm. Dengan menampilkan dj radio red fm dan Sarimah Ibrahim, video mengisahkan tentang mereka yang tidak bernasib baik kerana gangnam dan menyampah dengan gangnam ni.


Cukup-cukup lah gangnam tu, yop. Jom layan lagu lain plak^^

4 comments:

Syakir Rahman said...

bhahahahha... melampau gilarr....

cci said...

hahha.. seyes cci pon mmg x ske.. yg x ske tarian dia.. gedikss..

maszull said...

assalamualaikum ary....terlampau kot...hehehehe...:)

Tinta Lana said...

Tu lah..dah2 la fenomena gangnam ni.

Eh, kemain sarimah tu eh, hahahaha.

Bagi lana, bendanya biasa je..cuma bila dah ramai lain, benda biasa pn jadi luar biasa.

Lana smbil komen smbil tgk video ni, cam hampeh, guna ayor paip curah atas payung bikin ujan,hahahahah. Lagu backgrd takleh blah, (-_-)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com