Monday, 8 July 2013

TRUE STORY: "Siapa yang Dia Pilih?" - Jujur (Ep. 2)


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Tengahari^^


"Ary" Terkejut ary bila Izzue chat dekat FB. Susah lah sesangatnya nak chat dengan dia ni. Tapi tetiba je..


 


Ary: Jujur dan ikhlas adalah lambang setia yang tidak ternilai.

7 comments:

fadzilah norizan said...

Salam,ary...nk tny skit...before ni ari ada post psl smart focus kan?sy pun kne pi interview...tp staff yg call tu agk mencurigakan coz byk tny berkaitan personal n col byk kali.......tny mcm2 n nk jmp interview on weekend......company tu btol ke tipu?tkot plak nk pi.....hope dpt reply comment sy or if ada fb,leh msg sy kt inbox, nama 'nur fadzilah norizan'.....nope sgt2 dpt reply.....thanks.....5 July 2013 13:29 

miss_joJi said...

Mungkin Shera t'pakas tipu tuh.. lek la baii.

keli menari said...

dia sayang sangat dgn girl tu,bila jd mcm ni mmg dia sedih sgt..moga dia dipermudahkan,cepat2 la kawen..huhu

Shaqir Ir Manz said...

kah3... hal kecik je pon... Izzue tuh laki ke pompuan?? *fefeling citer SSID*

Teena Tna said...

Aah, mula2 ingatkan ni izzue SSID haha..

Sam Banjamin said...

rasenye normal la jd mcm ni... may be shira tu mls nk kusut2kn kepala... nnti bnyk plk soalan en izzue tu...

tp, after 2 years... emmm ade sket pelik... hnya shira je yg tau sbb musababnye...

Tinta Lana said...

Parah dah baii ni,ahahahah

Yg ary plak, ak nak tido, sok keje, hahaha

Lana..takda bnyk pnglmn ary.. tpi, kalau lana, tak berterus trg tu, memang adalah sbbnya. Kdg2 sebab tu buat kita berada kat simpang. Berterus terg buat kita rasa bersalah, tak bagitau pun buat kita rasa serba salah juga.

Mungkin juga situasi dua tahun lalu lebih mendesaknya untuk tidak memberitahu.

Pendapat ni, jgn pakai k,ekekeke

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com