Tuesday, 23 July 2013

True Story: "Siapa yang Dia Pilih?" - Terbiasa (Ep. 9)


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Malam^^


Tanpa memanjangkan pembuka kata, kita straight to the point ke perbualan ary dan Izzue tentang kisah cinta Izzue dan Shera yang rasanya kita dapat agak apa penghujungnya. Malam itu, lebih kurang jam 2pagi, Izzue call ary. Dalam mamai, ary dengar  suara Izzue di talian. Suara Izzue tersekat-sekat. Macam nak cerita tapi tak sampai. Seakan-akan menahan rasa sebak. 



Ary tak tahu apa lagi ary patut cakap pada Izzue supaya dia berhenti berharap. Ary taknak Izzue terluka dengan lebih teruk lagi apabila dia terus berharap pada Shera. 

6 comments:

zulhilmi tempoyak said...

manusia... sntiasa kejar..

tp tau tau mn matlamat..

sizziey darliana said...

hehehe... baru baca cerita nie dari episod pertama.... best .. tahniah kepada penulis... thumbs up...

FN said...

bilela si izzue berpijak di bumi nyata...aishh suspen la citer ni

the malay male said...

hurm....kes berat ni

Tinta Lana said...

Salam.

Laa..sampai mcmtu skali izzue ni.. bangkitla izzue..bunga bukan sekuntum..bunga bukan bunga rose je, bunga kenanga, cempaka, tulip. Banyak lagi pilihan.

Ok ary, jgn gelak plak bca komen ni :D

Sam Banjamin said...

sadissigaraga... nanti izzue akan kecewa macam aku... baik izzue sedar.. kamu kena sedarkan izzue...

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com