Wednesday, 17 July 2013

TRUE STORY: "Siapa yang Dia Pilih?" - Pilihan (Ep. 6)


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Selamat Tengahari^^


Sejak ada isu ni, Izzue selalu juga whatsapp ary. Update pasal kisah cinta dia dengan shera. Walaupun tak berapa nak interested, ary gagahkan juga untuk menjadi pendengar setia. Sebelum kawan tu jadi tak betul.




Dan selepas itu, tiada reply whatsapp dari Izzue. Maybe dia tak dapat terima apa ary cakap or sort of that, tak tahu lah. 


Ary: Jika hati mula menyukai insan yang lain ketika sedang bercinta, pilihlah insan yang kedua itu. Sebabnya, jika hati betul sayang pada insan pertama, pasti dah tak pandang pada yang lain. *Boleh pakai ke teori ni?*

4 comments:

WAHIDA ALIAS said...

hehe..jadi dr.cinta.. tapi minah tu tak pilih insan kedua tu.so teori ni tak bole pki sgt.haha

Neo89 said...

Pulakk.. nanti makan ati jer member. Mohon dia tabah.

Tinta Lana said...

Salam.

Kalau camtu..lana kena pilih insan kedua la? ok..eh,hahahahhh

Kesian pula kat izzue.. tapi knapa shera sanggup trima balik ex dia.

Nak buat kesimpulan sndiri pun, tak tahu citer sebenar..cuma nasihatkan la kawan ary si izzue tu..berpada dalam bercinta ya..

nazha anua said...

kahkah..

aku dah agak dah, kalau dah sekali penipu memnag selamanya menipu..

patutnye penampar sekali sebelum clash..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com