Tuesday, 28 August 2012

Iye ke ni SAYANG??


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat petang^^




Itu lah 1st impression ary bila dengar lagu ni. Selalunya, kalau orang minta break up,.. Konon-konon nya taknak lukakan hati pihak lagi satu,.. Katanya.. Saya nak break up dengan awak sebab saya sayang awak. Percayalah yang saya buat semua ini untuk awak. Taik lah kalau macam tu. Sedangkan dah ada yang baru.


*sedangkan sendiri pernah buat macam ni:P

13 comments:

Ety said...

Hahahaha. Ary. Lepas ni Ety nak Google lah lagu Sayang by Ungu ni :D

Tinta Lana said...

Salam. Ary! Sendiri pun prnh bt mcm ni? uhuk2, batuk jap, heh3.

Taktaulah ary, dlm drama, bnyk je jumpa dialog cam ary sebut tu. Tpi kt dunia real, tak pernh jupe lgi >_<

nazha anua said...

uih..ko tahikan je?najis..:D

Tem said...

pengalaman mendewasakan kite.
*tetibe*
kehkehkeh

cx's said...

baguslah if tersedar daripada lamunan sendiri. tahniah

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

memg tahik la laki mcm tu... kasi penampau je

~ Cik LuLu ~ said...

hahai..kejam

Masmira Masri said...

perghh hahhahaa....terbaik....
ayat xleh blah...done follow awk...

jemput singgah n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/23-august-2012.html

MERAN QAMAR said...

itu bukan lelaki itu jantan sahaja............

Cik Kay Jue said...

betul tu.. ckj pun sama impression macam ary bila 1st time dgr lagu tu.. hahaha.. klakar la.. macam tak logik.. lagi stu yang lagu alif satar kot yang lagu lelaki aku.. lgu tu pun sama..

ala.. bajet jer lebih cakap macam dialog yang ary tulis kat entry tu.. da ada yang lain, better ckp straight to the point jer la kan?

|shuhadaothman|TM said...

dialog famous ni. ehehe. ^^

merahitujambu said...

sekeh kan je pala laki tu.XD

Aujinz said...

ooo.. pernah buat yer.. koh koh koh

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com