Sunday, 5 August 2012

Lukisan di Hujung Minggu


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat petang^^


Hujung minggu - Boleh jadi ada yang habiskan masa dengan tidur. Ada juga yang mungkin pi meronda beli baju raya, atau ada yang meniaga. Ary tolong ibu buat kuih raya. Terus-terang, untuk berada di dapur dan masak adalah bukan kemahiran ary. Tapi memandangkan adik tak ada, tugas ary adalah untuk assist ibu buat kuih raya.


After habis buat kuih, ary mula kan melukis. Actually, sambung lukisan semalam yang ary baru lukis separuh. Better lah dari sebelum ini. Memandangkan ary agak tidak rajin untuk membuat strokes menggunakan photoshop, ary mengambil keputusan untuk lukis menggunakan software Paint Tool SAI
Nampak juga bentuk muka manusia dan bukan kartun macam dulu^^

7 comments:

Riswin Zahari said...

Comel seyh..anak sapela ni..hehe! =D

deno said...

deno baru2 blaja guna SAI>.. byk pun blaja ngan azzah.. hihik... ary punye doodle pun comel2 :)

nazha anua said...

korean guy?:)

ary_lee said...

its me lorh @_@

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..makin style..pakai software pe ni??

Sally Yatiey said...

Cantik :)

MERAN QAMAR said...

like3 like3like3.....
saya pun ada buat yg bodo2 je
gune pentool
ok ke tidak terjah blog saye
http://aempat.blogspot.com/p/pentool-collection.html

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com