Thursday, 5 April 2012

3temujanji: Diana Amir Menyerlah



Hari ni ary berpeluang menonton filem 3Temujanji lakonan si cute - Yana Samsudin. Fuhhhh.. Dengan penuh semangat ary tonton. Review? Tak perlu kottt.. Dah ramai sangat yang buat review. Kesimpulan yang aku boleh buat, cerita ni biasa-biasa sahaja^^ 

Apa pun, aku sangat suka pada lakonan Diana Amir. Fuhhhh.. COMEL sangat si Amanda tu. Ni yang aku mula adore pada dia ni. Paling tak dapat lupa dengan babak dia desperate nak kawen sampai suruh Mukhsin kawin dengan dia. Hahaha! 

Banyak lagi sebenarnya scene yang interesting. Dan dialog-dialog dia pun interesting gak. So far, cinematography dia pun cantik. Tahniah kepada Hashim Rejab dan krew kerana telah berjaya menghasilkan 3TEMUJANJI^^

4 comments:

mas saari said...

dah datang dah ni, jangan kecik hati ye..

merahitujambu said...

ehem2...diana amir tu..XD

Azhafizah[フィザ] said...

Lom tengok lagi..huhu

Ezad Skytech said...

hee...tak tgk lagi..:D

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com