Sunday, 29 April 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI AMERCORNER


Dashboard ary bergerak agak perlahan pada malam ini. Maybe ramai yang menghabiskan masa bersama rakan, keluarga, etc.. Ada ke yang habiskan masa dengan BERSIH 3.0?? Tak payahlah.. Buang masa dan tenaga je^^


Daripada menghabiskan masa dan tenaga pada BERSIH 3.0, adalah lebih baik untuk kita habiskan masa dengan join segmen bloglist ni. At least, dapat up traffic dan tambah kenalan kan? 




So, jom join segmen ni di sini ^^

2 comments:

amercorner.blogspot.com said...

ko ni cakap bersih2 hahaha , aku terpaksa layan bersih sebab itu part of politic and aku student politic kerana itu perlu ambil tahu.

Bersih 3.0 general knowleged ba :D

anyway thanks sudi join. up traffic kat sini kan. :D

Ini Kisah Tia said...

insyaAllah .. nak join jugak ary .. nanti kut .. hehe :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com