Friday, 6 April 2012

Asyik-asyik Online.. Tak Ada Kerja Lain?



Tengah-tengah online, ibu tegur, asyik online je. Then, ary pun tonton TV. Banyak channel juga ary tukar tapi semuanya tidak menarik. Lastly, ary sambung online but kali ni guna phone. 

TV laaa ni dah tak banyak cerita baru yang best dan berkualiti. Even ada astro pun, useless sebab cerita yang ditayang ulang-ulang. Kadang-kadang satu cerita tu ditayang 5 kali dalam masa seminggu. Contohnya, cerita 'Lagenda Budak Setan' tu entah kali ke berapa tayang dah semalam. 

Patutlah ibu sekarang ni asyik tidur awal. Tidur awal bukan setakat disebabkan faktor umur yang dah lanjut tapi juga disebabkan dah tak ada cerita best nak tengok. Bagus gak tu..

4 comments:

EYFAalias said...

betul tu setuju sangat. Skrg cerita banyak yang mengarut aje. tak pun cerita lama ulang sampai muntah. Agaknya kita bayar astro mahal-mahal sebab nak tengok cerita ulangan sampai 18x agaknyaa. =.=

Azhafizah[フィザ] said...

haha..TV memang membosankan..sehari 3 kali ulang citer sama..layan blog lagi best..dapat macam2 kan.

Ezad Skytech said...

betul3...rancangan kat tv pun asyik ulang2 je kat astro tu..huhu~

cotton candy said...

sokong 2..x byk cite mau layan kat tv skrg...huhu

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com