Monday, 23 April 2012

Sila Jangan Tertipu




Kalau orang baru kenal ary, mereka akan menyangka yang ary fokus setiap masa dalam kelas. Realiti sebenar: Tak ada maknanya! 

Ayah ary sendiri cakap yang ary memang dari kecil ada masalah FOKUS. Bayangkan, dari sekolah rendah hingga sekarang, ary akan tidur dalam setiap kelas. 10minit pun jadi lah. Sekarang ni, habit tidur tu dah berkurang tapi ary akan main game, or melukis benda-benda sengal. 

Yang paling tak boleh blah, even dalam exam pun, ary tak boleh fokus. Mesty tidur biarpun sekejap. Tabiat tidur waktu exam berlarutan hingga sekarang. Haiiissshhhh.. Apalah nak jadi dengan ary ni = ="

14 comments:

NiaLidia. said...

hihi bahaya tu, ingat lagi. time PMR dulu , paper BM, astagaaa, ngantuk gila. sedangkan ada 2 karangan lagi. lelap kejap lah konon2 sbb xtahan. sbb selalunya kalau time exam xpernah tido lena, then bila terjaga phewww, 30min je lagi. kabut nk siapkan, hahaa serik. sebaik tak kantoi BM :D

nurdani said...

"sangat rajin".hahahha

Ahmad Haziq Azlan said...

same la kite
mesti melangut sekejap

Azhafizah[フィザ] said...

FOCUS!Jangan samapi hilang FOCUS..kalau hilang cepat cepat cari.^__^

Cik Adieb said...

Kawan sy aktif waktu malam,cam burung hantu..Tym pagi pulak asyik tido je kalo cigu masuk kelas..

zhazmi said...

haha.. at least x tido, ok la tu..

keri ikhwan said...

pernah tertido skali time paper BI (MUET)... sape suh buat time petang2 ? :D

Ezad Skytech said...

hee...mcm sama je dgn sy...sy kalau tgh salin note tu...kalau da rasa mcm tertinggal je..hilang fokus...malas nak salin da...mesti akan terlelap...haha...dulu la...hee~

Farhana Ahmad said...

hihi..selalu tido mse exam math.

megu-megu said...

hahaha,same je la kite XDD

Kamil Kahar said...

masalah kurang fokus tu kn perkara biasa...hehe...

Syaz said...

kurang fokus dalam kelas xpe..biasa la..maybe lecturer bosan kot...tp balik umah cover balik..:)

Apex said...

kita serupa....~ hehee..

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. Tia tak tido , tapi just mengantok .. ngee ~ psst , ary .. hahaa .. orang tu bukan scandal Tia tauuuuu .. hehe .. btw , rasanya ary sorang je yang dah perasan Tia asek kata pasal sapa dalam entri .. haha .. nice u dear :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com