Monday, 9 April 2012

Sila Elakkan Diri Anda dari..


Semalam dah berlaku sekali.. Dan sekarang lagi satu pula. Bagaikan hilang punca pula bila dah sampai ke kolej = ="

Ary cukup sakit hati bila tengah syiok tengok ABPBH semalam, buffering berlaku setiap 10 saat. Malah, tengok youtube pun, line macam cipot je= ="  Itulah.. Siapa suruh hilang kan broad band?
Benda ke-2 yang ary cukup menyampah adalah bila ary terpaksa padam.. taip.. padam.. taip.. edit.. lastly, tanda PANGKAH di-klik. Memang macam taik bila idea itu hilang secara tiba-tiba. Sengal se sengal sengalnya...


Entry ditaip sebelum jari klik tanda pangkah lagi= ="

4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

selalu berlaku takleh nak elak -_-'

Tyntha Lana said...

Salam.sabo2, rilek dik! hahahahha. Akak terkenang zmn kai bodben sblm kai streamyx skang ni..masyaAllah..sengsaranya Allah sja yg tau.. servis yg ditawarkan tak setanding harga yg dinyatakan.. tak suka bila mcmni berlaku.

# sebut psl idea, meh akak share petua. Bila ad idea, in anything, tak kish la idea tu dtg ms nk menulis entry, ms nk bt homework, whatever lah, pe2 hal tulis dulu ats kerts.. make sure ada small notebook ke, spya kita leh conteng. Cz somtime, mental kita ni ada short, sbb tu la kengkdg baru jap td ada idea, pastu bila nk bt, trus idea tu ilang kmana.

bila menulis, at least, kita ada sumting yg boleh kita recall balik pa yg kita dah lost tadi.hehe

#aiseh, terpnjg plak,hahahah

Ini Kisah Tia said...

seriously , yap! kita sama je .. kejap taip , kejap padam , last2 tekan button pangkah , out!

Ezad Skytech said...

hee...lebih kurang sama je kita...bila time takde idea...nak taip entri pendek pun lama...haha~

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com