Wednesday, 4 April 2012

Apa beza Profile Biasa dengan Fan Page?


Dah memang jadi satu trend budak-budak sekolah zaman sekarang ni agaknya untuk buat fan page. Kalau fan page untuk blog ke.. majalah ke.. tak adalah kesah sangat. Ni fan page DIRI SENDIRI. Sungguh bajet hot betul lah mereka ni..


Artis pun kadang tak buat fan page untuk diri mereka sendiri. Ish3.. Apa pun, ada sorang ni aku suka sangat stalk fan page dia. Siapa? Klik SINI.

Agak-agaknya, kenapa orang biasa buat fan page?

5 comments:

EYFAalias said...

betul gak tu, kawan dia ramai sangat kot. hehehe.

Azhafizah[フィザ] said...

buat fan page selalunya untuk lebih kenal kot..macam leh tahu aktiviti kononnya lah kan..kira bila dah ada fan page ni lebih mudah lah nak buat aktiviti.

merahitujambu said...

comelnyaa...

!~ Dolly Auliya ~! said...

fan page... nak kumpul fan lettew... hehehe... tp okehh je rase nyerr.. ^^

Ini Kisah Tia said...

kalau untuk blogger , dorang buat fp tu untuk kenalkan lagi blog dorang :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com