Thursday, 26 April 2012

Contest Doodle Glider


Pehhhh.. 2hari dah tak hupdate.. Sekali hupdate, terus je hupdate pasal CONTEST. Errr.. Kenapa ada H pada perkataan update?? *Saja gedix


Sebenarnya ke-bz-an ary dalam masa 2hari ini adalah disebabkan projek kolej, assignment yang banyak bertangguh dan juga mencari glider di dalam hutan magika.  Sibuk ary sampai masih belum sempat blogwalking ke segmen anjuran Tia dan Zamani. Tapi jangan risau.. ary dah bookmarked dah^^


Contest ini sebenarnya anjuran blog jika itu yang terbaik yang merupakan kepunyaan salah seorang ahli WLA iaitu cik merahitukelabutaikitik.. eh eh.. silap.. merahitujambu^^ 


Setelah berabad lamanya mencari glider di dalam hutan, akhirnya ary bertemu dengan 3ekor glider yang mampu menyanyi ala-ala alvin and the chipmunk. *ok.. mencarut mengarut.




Ary tak tahu nak pertaruhkan mana satu since ary tengok pesertanya hebat-hebat belaka. Jadi, ary hanya mampu berusaha dan bertawakal. Ini disebabkan ary dah kemaruk dengan hadiah yang disediakan. Nak join? Klik SINI ^^


Ary kalau boleh nak menang kategori paling RAJIN, boleh? HahahaXD  Dan lagi best if hadiah dapat sekor glider ataupun sebuah lomo camera. *Bajet menang.    HahahaXD


13 comments:

cotton candy said...

comel tol glider2 2..hehe..cukup kreatif..gud luck..

merahitujambu said...

kreatifnya dia...tak sangka kreatif..akhirnya ary antr jugak..hehehe..thanks join

merahitujambu said...

tak mudah nk jaga glider..sgt remeh..^_*

nurdani said...

good luck. memang comel2 lukisan

Nesa Wazir said...

kreatif! ada mcm2 sugar glider lah! hehe

Ezad Skytech said...

wahhh...semuanya comel2 ni...yg first rasanya paling cute..hee~

keri ikhwan said...

suka tengok idea pelik2 camni haha

Ini Kisah Tia said...

hehe .. glider .. bese la h tu ay .. sibuk takkan pernah tinggalkan kita :)

Mizzs Ninie said...

Jom Join Contest Mendoodle Saya Juga.. -> http://mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

BlueiceButterfly said...

~kreatifla..teringin jgk nak sekor :)
gudluck yer

Ryu on ahsfantasy24.com said...

sangat dan tersangat comel,
tahniah ! :)

Cik Cempaka said...

kretif la yang superglider tu, congrats

anamizu kaito said...

wahhh kreatifnye!! and dah menang pon kan?? tahniah dari cik ana!!hehe




luv,
cik ana

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com