Monday, 16 April 2012

Monday Blues: Somebody That I Used To Know


Amaran: Video klip ini mungkin mengandungi unsur 18 tahun dan ke atas




Sesuai lah sangat lagu ni dengan tahap terlampau 'rajin' untuk buat semua benda. Slow motion je lagu dia.. Monday Blues lah katakan..

Video klip dia sangat unik bagi aku. Colouring on human body. Wallauweyhhh~~~ So artistic and sexy^^ Malah, tone muzik ini turut mengingatkan aku pada soundtrack Man Laksa. Yang mana satu? Cari sendiri^^ Satu permulaan untuk mencerdaskan minda pada hari Isnin yang penuh dengan BLUES^^

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough

3 comments:

Teenager Housemaid said...

1st time dengar lagu ni..:)

hamzah ian said...

kreatif ..

hehe

Ini Kisah Tia said...

nice lagu dia . tapi video clip tang2 tu lah . suara girls macam suara katy perry lak ea :D

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com