Tuesday, 3 April 2012

Mudahnya menggunakan Paint Tool SAI!


Selalunya ary memang seorang pengguna photoshop yang tegar. Semua artwork akan menggunakan PS. Tapi, terasa juga nak mencuba menggunakan software lain. Pada suatu hari, terdetik hati ary untuk mencuba SAI. Betul lerrr... Memang senang gilerrr nak mati!


Hasil daripada SAI, akhirnya ary dapat membuat dudel aiskrim yang tak berapa nak comel tapi nampak kehensemannya itu. Apa pun, credit to Myra Azraff untuk link tutorial melukis menggunakan SAI dan Wan Hazel untuk link download SAI. After this nak cuba Adobe Illustrator (AI) tapi perlu pakarkan diri dengan SAI terlebih dahulu sebelum beralih ke AI.

5 comments:

Myra Azraff said...

cantik dah dikaler..comel jer..hehe:D..eskem coklat satu!

Azhafizah[フィザ] said...

nak try jugak lah SAI..selama ni dok PS je kan..hehe..comellah doodle itu..style kon eh..

Syarafi[skyforce331] said...

haah laaa mcm coklat..yummy2 ...waa bestnyeee :D

Izz Faizah said...

hehe..comell...nak eskem stu... :)

Amanina said...

wah, cantik cantik! hehe :D
saya ada gak SAI, tp takpandai lukis. sobs sobs ;(

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com