Tuesday, 24 April 2012

Rainbow Cake in a Mason Jar


Semalam ary ternampak satu cake ni. Memang unik. Yang buat bertambah unik apabila kek tersebut ada dalam balang kaca. Wah! Dah lah warna warni. Then, ada cream atas dia. Ary pula memang seorang penggemar cake. 

Ary teringin nak rasa. Mak aiiii.. Mahalnya harga. RM5.50 untuk balang kecik tu? Ciss... Nak tak nak ary beli juga. Secara spontan kawan ary keluarkan ayat, ada juga orang nak beli cake mahal macam ni. Orang macam ary. Wakaka! Hawau punya kawan.

Tapi ary rasa, memang patut pun mahal. Dahlah berlapis-lapis dan warna warni kek dalam balang. Kemas dan cantik plak tuh. Ary dapat rasakan proses pembuatan kek ni agak complicated. Sebab tu lah mahal kot..


Bercakap pasal cake, ary mula makan cake Secret Recipe mulai hujung tahun 2011. Sebelum tu, ary cuma penah dengar je orang citer. HahahaXD Umo 21 baru makan secret recipe,.. Gila ketinggalan zaman betul. And sebelum-sebelum tu juga ary cuma makan kek di kedai kek biasa je. Yang Cap Ayam nuh..

Favourite kek ary di Secret Recipe adalah Hazel Cheese dan New York Cheese. Jadi, sila take note untuk belanja ary makan kek^^ Hahahaha!



6 comments:

Rizq Herinza Syadza said...

jom makan! hewhewhew! :)

merahitujambu said...

sedapnya kek

merahitujambu said...

sedapnya kek

Cik FaRiZaM said...

nk kek rainbow

Cik FaRiZaM said...

salam kenal n follow sini

dr

http://afasz.blogspot.com

Myra Azraff said...

wuwuwu..bestnya..penah makan kek secret recipe sekali je..haha..ary la pulak blanje xD

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com