Wednesday, 4 April 2012

Adore Pada Si Lesung Pipit


Patutnya biarlah adore pada Ustad Azhar Idrus.. Ini lain pula jadinya. Hehe. Ustad tu pun ai adore.. Tapi ai adore juga pada si lesung pipit ni. Hehehe. 


YanaSamsudin.. Maybe ramai yang tak tahu bahawa yana ni dah lama bertapak dalam dunia hiburan. Seingat aku, pada awal-awal cerita Hingga Hujung Nyawa. Tapi bukan sebagai pelakon tapi seorang penyanyi. Lagu tema Hingga Hujung Nyawa tu, dia lah yang nyanyi. 

After dat, dia ni juga seorang pengarah.. Filem yang mendapat arahan Yana Samsudin merupakan filem Selamat Pagi Cinta^^ Aku sangat suka filem itu. Lagi-lagi babak yang melibatkan Fazura and Pierre.


Kenapa minat dan adore cik yana?
> sebab dia kiut
> sebab dia nampak friendly *dalam TV je, depan-depan belum jumpa lagi
> sebab dia.. bla bla bla.. 

Banyak ler lagi.. Tak tahu dah nak tulis hape. Semoga ary berpeluang jumpa Yana Samsudin pada masa akan datang^^ Apapun, jika cik Yana terbaca entry ini, saya nak cakap,.. Saya suka babak Bini-biniku Gangster di mana yana buat muka comel waktu Sam ambil pelan rumah bawah tangga tu. *Tiut siotttt

5 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

woooah....adore yana samsudin tuuu... :O aku ingtkan ustad mana tadi rambut panjang :O

EYFAalias said...

Suka yana jugak sebab dia comel :D liyana jusmay pun comel. Lisa surihani pun. amboi. semuanya comel. hahaha.

Fyfy Liew said...

fy dah jumpa dah haritu. mmg comel ah. baik pun baik. :)

Miss Nurul Atikah said...

wahhhh..comel! pandai awk lukis..

Cik Kay Jue said...

jelez nyer tgk! menjadi! huhu..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com