Sunday, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA



Ini kali pertama ary join segmen by Mr Beng.. Ooooppppsss... B.E.N.. Jadi segmen ini meminta untuk aku nyatakan 5 blog BEST pilihan aku. Calon-calon bagi blog pilihan ary adalah: *ala-ala ABPBH*

Penyampaian yang bersahaja dan profesional. Suka baca cerita dari cik Tia kita. Maybe sebab cara pemikiran kami serupa kot.

Lyssa Faizureen menjadi tempat rujukan untuk aku customize blog aku yang simple dimple ni. Memang port tutorial blog yang terbaik dari ladang^^

Penggunaan bahasa inggeris yang simple dan mudah difahami. Malah, gambar yang digunakan setiap entri sedikit sebanyak membuatkan aku terus FOLLOW dia. Penulis blog nya merupakan seorang kacukan bugis dan arab-thai. Fuhhhhhh.. Tapi kadang, bebelan panjangnya dan perkataan yang sometimes advanced dari tahap vocab aku membuatkan aku skip membaca nya:P

Friendly. Ya.. Cik Lana ni sebenarnya seorang penulis yang friendly. Hasil penulisan dia macam sentiasa dekat di hati^^ Malah, orangnya juga sangat friendly.

Hasil penulisan cadet pilot ni penuh dengan pengisian ilmu. Maybe sebab En Syazwan ni jauh merantau ke negara orang dan luas pemandangan dia kottt.. 

Susah betul nak pilih siapa antara mereka yang menjadi pilihan. Kalau ikutkan, abang ben pun termasuk sekali sebab lately ni suka pula nak baca entri dia pasal si Qhaliff nuh... Dan blog yang tidak terpilih tu, jangan lah kecil hati. Boleh cuba lagi dalam Digi Woww Awards yang lain. *Ada kaitan ke?*

12 comments:

Cik Lyeen said...

Follow sini..dtg dr segmen yg sama..:)
Nah...lyeen bg cupcakes kat sini...:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Hai awak...miss z lepak sini..

miss z sini sggah sini dari segmen BA
jemput dtg blog miss z pla

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

sebenarnya , setiap blog masing2 ada kelebihannya yang tersendiri. btw , thanks sebab jadikan Tia one of them :)

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, Jemput singgah ke blog mieya pulak :)

budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

cyda said...

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

hey ! tuan tanah
cik eyla dtg dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

DAYG ♥ said...

yeaaa, sayalah blogger kembar tuu ^_^

thanks sudi singgah blog saya okayyy :)

namiacinta said...

lepak sini lah ... dari segmen yang sama ... tq sudi ziarah blog sy yer ...

dean said...

visit here and read :))

♥Arin Anis said...

golek2 kt sini, thx sudi singgah blog sy ! :) follow awak baliik :> tkpe, sy pon org baru..hehe

farraHalim said...

dari segmen yg sama :))
anyway , nice sharing . I LIKE :D

Azhafizah[フィザ] said...

semua hebat hebat.^_^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com