Friday, 11 May 2012

3 Sebab Ary Suka Hadiri Seminar Percuma




Goodies Bag

Ini merupakan salah satu sebab ary suka pergi seminar/workshop/talk. Bayangkan bila ada talk diadakan, pastinya ada goodies bag yang diberikan. Barang-barang yang selalu diletakkan dalam goodies bag adalah buku nota, pen, etc. Tapi tidak mustahil juga untuk dapat produk yang dikeluarkan syarikat tersebut. Contohnya, macam dalam entri ini.

Menambah Pengetahuan

Selalunya talk yang diadakan sedikit sebanyak akan dapat menambah pengetahuan kita. Walaupun itu merupakan career talk, tapi at least dapat menambah pengetahuan kita tentang kerjaya dalam bidang tersebut. Dan selalunya juga, mereka yang memberikan ceramah/seminar/workshop tersebut akan terdiri daripada mereka yang berjaya. Waktu itulah kita nak berpeluang untuk tanyakan pengetahuan tuan speaker^^

Makan FREE

Ini memang tarikan UTAMA. Hahahaha! Jimat sikit duit nak makan^^ Macam hari ini, ary berpeluang makan KFC secara percuma sebab hadirikan diri ke Workshop of Internal Audit^^




6 comments:

Amanina said...

Yeahh, kalau seminar2 gini mesti ada punya makan free. hehe :O

EYFAalias said...

goodies bag tu yang paling best bg saya. ehehee

keli menari said...

bab makan free tu memang suke lah ! hehe tapi ilmu jangan dilupakan

Yasmin Aris ♥ said...

tambah lagi satuu . kalau ade seminar ni bole ponteng kelas . hahaha :P

Tinta Lana said...

Salam ary..dapat free kepci? jealous ni,bhahahaha. napa salunya lana pi seminar..dapaat no 1 n 2 je..nape tak dpt kepci or mcD ni... T___T oh tidakkkkk..hik3

Riswin Zahari said...

kfc?? dasyhat~~ ^_^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com