Sunday, 6 May 2012

Kumpul FOLLOWER Hujung Minggu




Nama: ary.lee

Segmen ini hanya berjalan dalam masa sehari saja. Nak join, klik sini ^^

8 comments:

FarhanahAdzlan said...

assalamualaikum=)
hai:D

thaknz sudi share opinion kat entry saya=)I accept this statement..tak boleh menilai orang dari segi pemakaian..Just ape yg perlu ditegaskan hanya kita sebagai hamba Allah ikutlah seboleh2nya apa segala perintah-NYA..

saya bukan bagus punn..bukan kompem masuk syurga pon..tp siapa nak neaka kan?segala apa yang saya tulis itu untuk peringatan pada diri saya juga spaya tak tersilap langkahh di lain hari..

Yang awak kata sampai tak bergaull tu saya xtau..honestly saya ada je kawan xbertudung..memang keje saya tegur dorang untuk ubah sikit demi sikit..hehehe..tp still kawann je..jalan sama2 dll..

maaf sangat2 klau penulisan saya tu ada unsur penyindiran..takde niat..Niat saya cuma nak menegur..InsyaAllah lepas ni saya perbaiki penulisan saya untuk jadi lebih baik=)okeyh?sorry ye?hehehe~

#ubah sikit2 pon tak salah..asalkan kita nak dan kena nak.jangan cakap xsampai seru..sebab hidayah/seru ni kita kena mintak sendiri..bukan Allah bagi macam tu je=)
http://farhanahadzlan06.blogspot.com/2012/03/evolusi-pemakaian-tudung.html

#sorry panjang pulak..hehehe..maaf andai ada salah bahasa..klau saya ada salah tegurlah..nnti saya perbaiki=)

Ini Kisah Tia said...

ary my dear . heheh :)
sory tau sebab lambat mai .. hehe ..
btw , dah lama pon follow ary .. lalalaaa .. hehee ..
tenx join and support meeee ..

EiRa sHa'mIerA said...

salam...dari segmen yg sama..done follow awak.. :)

amercorner said...

salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

Beiby Yatie said...

toink2 .. singgah .. done follow .. kalau sudi follow kite tau :) TC

Moon said...

Thanks follow me... i follow u too :)

Ensem template

SFZ said...

http://chatty-chitty.blogspot.com/ hi , im from here :) i minat blaine gila2 :)
GLEE FANS ALERT ^^

Rieya Ramlee Tor said...

follow kamu balik:)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com