Tuesday, 8 May 2012

Video Klip Jangan Ganggu Pacarku - Aliff Aziz


Lagu ini macam memerli atau menyindir mereka yang dah ada pasangan tapi dalam facebook, menggatal dengan orang lain. Hah.. Andakah orang tu? Hehehehe..


Dengar cerita Aliff Aziz dah bermastautin di Malaysia. Wah.. Makin ramai orang Singapura berhijrah ke Malaysia. Contohnya Aaron Aziz, Adiputra, Shah Iskandar, Imran Ajmain, etc. Ibu kata, sebab di Singapura, orang Melayu susah cari makan. Ye ke? *jangan marah orang Singapura^^ 




Ary rasa beginning video klip ni macam lawak lah. Aliff pura-pura tidak jeles walaupun dalam hati,.. fuh.. Siapa yang tahu. Tapi part yang ary tak suka dalam video klip ni bila dia dukung perempuan tu. Errrr... Anne Ngasri tak kisah ke? 


Berhentilah rayu pacarku
Bawa pergi pesonamu
Takkan cukup kata-kata manismu
Gambar-gambar seksimu
Tagging-tagging 
Flirting flirting baginya

Berhentilah ganggu pacarku
Jangan pernah main hati
Takkan cukup email-email indahmu
Status-status palsumu
Liking-liking
Poking-poking baginya

3 comments:

CikMai said...

hahaha , nasib baik si dia tak kaki pesbuk..... mai la kaki pesbuk,bhahaha...oppss ai tak curang....

Sally Yatiey said...

Best! Saya baru dengar lagu ni. Before ni tak pernah dengar pun :) hee.

Ini Kisah Tia said...

1st time dengar ni ary .. not bad :)
nasib baik si lelaki tu bukan kaki pesbuk gak ..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com