Thursday, 17 May 2012

Remy Ishak Tukar Profession Jadi Penyanyi Pula??


Biar betul remy ishak menyanyi?? Boleh ke mamat ni menyanyi?? Tapi itulah cerita betulnya. Remy Ishak telah menyanyikan sendiri sebuah lagu dari salah sebuah filem yang akan ditayangkan. Tajuk lagu tersebut ialah "Kelip-Kelip" dan filem tersebut adalah filem "29Februari".




Setahu ary, ini merupakan kali pertama remy ishak menyanyi secara rasminya. Kalau karaoke, rasanya memang dah selalu sangat kottt... *bajet macam kenal rapat dengan remy ishak. Bagi ary, lagunya biasa-biasa je. Apapun, kebanyakan melodi lagu KRUSTUDIOS memang hampir sama bila didengar.


Kan best kalau dapat tiket preview free? Kalau krustudios terbaca, ary nak minta tiket preview filem free. Boleh lah ary review yang elok-elok di blog nih.


Di sini, ary juga ingin meminta maaf sebab xsempat nak melawat blogger-blogger lain. Maaf dipinta selamat hari raya. Nanti selepas jumaat, insya-ALLAH akan ada masa untuk kita bersua. Chewaaaahhh..

8 comments:

Tinta Lana said...

Salam..ary..kenapa..maaf dipinta selamat hari raya?hak3.

it's ok..u r student.. utamakan lah yg tu dulu.. :)

hurmm..cute lak tgk muka remy lam video clip ni,buwehehe, gatai lak dah,bhahahaha. urm..biasa ja la lagunya..but video clip look sweet.. :)

maszull said...

assalamualaikum ary...kita dengar jer bila filem tu ditayangkan nanti pastu boleh lah komen mcm mana suara Remykan...:)

Ini Kisah Tia said...

dah pulak dah c remy ..

::CIK LYNN:: said...

bleh duet ngn tiz nti...hehe

Teenager Housemaid said...

hoho...menyanyi? :)

ikaa sharin said...

waa , menyanyi pula dahh .

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya :)

Papa Mifz said...

nak jadik artis serba boleh la nih...

✿ Cik Nisa ✿ said...

remy . ehee pewitt :p

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com