Saturday, 12 May 2012

Menjadi Popular Secara Online - Cara Songsang




Facebook

Update status facebook dengan countdown nak bunuh diri setiap hari. Ataupun buat pengakuan status agama yang terbaru. Memang confirm komen akan jadi beratus-ratus setiap hari.

Blog

Entri menceritakan tentang pengalaman 'bersenggama' dengan si hawau secara halal mahupun haram. Secara automatiknya blogger lain yang membaca akan berebut-rebut meluahkan rasa meluat atas cerita korang tu. 

Itu merupakan dua cara mudah untuk menjadi terkenal dalam alam maya ni. Tapi secara songsanglah. Kenapa ada orang yang boleh buat macam tu? Sebabnya dah tak ada rasa malu dalam diri. Sebab tu tanpa segan silu menjaja dosa diri pada orang ramai. Astaghfirullah al azim..

8 comments:

Amanina said...

ye, betul tu. skg tgh femes dekat facebook yg nak bunuh diri tu kan. astaghfirullahalazim.

asmiezaharis said...

aah,, betul2.. kat fb pn ada td y psl kes nk bunuh diri tu .

EYFAalias said...

bunuh diri pun nak bagi tahu. kacak kacak! ehhee :P

CikMai said...

yg nak bunuh diri tu dah mati ka?

Tinta Lana said...

Salam..hurrhh..baru je cerita kat entry pasal 'tak suka fb'

Taktahulah ary..kenapa manusia suka salah guna kemudahan yang ada..

Papa Mifz said...

nak bunuh diri senyap2 sudah la kan...

Riswin Zahari said...

hilang pedoman =)

maszull said...

assalamualaikum ....hilang pedoman n tidak memikirkan dosa pahalanya...:)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com