Friday, 4 May 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?




Kenapa patut pilih blog ary?
Sebab ary masih lagi baru dalam dunia blogging ni. Jadi, ary memerlukan bantuan blogger-blogger yang lain untuk meletakkan link blog ary dalam bloglist korang. Apa yang ary boleh berikan sekiranya terpilih? Ary tak boleh menjanjikan trafik yang tinggi. Namun begitu, kalau trafik dari ary sendiri, Insya-ALLAH. Sebabnya ary memberikan keutamaan pada mereka yang ada di bloglist untuk tujuan blogwalking. 


*entah hape ary merapik= ="  Ayat jadi tunggang terbalik sebab nervous entah ada ke tidak orang nak offer.. 

15 comments:

Solehah Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)

dah masokkn dalam bloglist...=)

Ini Kisah Tia said...

betol2! ary rajin datang belog Tia :)

ary , nah ini link untyk ary .. mungkin boleh bantu yang pasal heading tu ..

http://thesisforblogspot.blogspot.com/2011/11/setting-heading-tag-untuk-seo.html

Nana Jay said...

assalam..sory lambat rep k.. nana terima.. dah list kan link blog ne kat blog list jun :')

Inas Syuhaidah said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Adylia Qarissa said...

dah lama tak join segmen abg ben nie :(

Mimie said...

ya.. sy berminat.. :)

Cik Lyeen said...

anda berminat menukar link bersama saya?

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYFAalias said...

berminat. eyfa dah letak :D

Eny Yusnizar said...

Hi Ary... dtg sini dan follow :)

maszull said...

assalamualaikum ary....mama terima n dah letakkn kat bloglist mama...mekacih yer...:)

Zamani said...

Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

Minat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Linda Wahed said...

Minat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com