Saturday, 5 May 2012

Tak Kelakar Ponnn...





Situasi di atas selalu terjadi pada ary. Ary tak tahu di mana silap nya. Mungkinkah cara penceritaan ary silap? Apa pun, misi ary untuk membuatkan seseorang ketawa akan tercapai bila ary cakap "Ok, tak kelakar"

13 comments:

Tinta Lana said...

Salam..hehehe, sian ary,msti bersungguh2 citer,tapi takda sapa nak ktawa. hahaha.

Kite plak..boleh buat org ktawa..last2, org tu suh kita diam, terasa kita T___T huk3

Haruno Hana 하나 said...

haha... siannya :) Hana lak mmg x suka citer apa2.. haha.. kdg2 aje..

ezyra daniel said...

alololo
cool k ary :)

::CIK LYNN:: said...

hehe...cmtu ye?

CikMunBlogger said...

haha , nie lah salah satu sebab nape mun tak suka bercerita . haha . tapi bila kawan mun cerita , mun suka cakap macam tu gak . satu lagi perkataan , " tipu laa tu , tipu laa tu . " haha . sakit kan hati orang tahu jea kan . :P

keli menari said...

kadang2 geram ngan kawan2 kite suke pure2 tak lawak.hiyakk!

Ezad Skytech said...

haha...pernah kena mcm ni..beriya citer tapi senyap sunyi je mcm takde apa2...haha~

CikMai said...

HAHAHAHAHA... ke orang yg ari cerita tu mcm mai , mai ni loading lambat , orang dah habis cerita lama dah baru mai gelak golek2...

Eny Yusnizar said...

ok la tu janji depa ketawa jugak heheheheh

EYFAalias said...

HAHA. maybe cara ary sampaikan kot? hehee.

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. part tu yang kelakaaa :)

★ aIsyaH ★ said...

hehe..sabar ye..biasa la ue..tp biasanya dy0wg akn ketawa jugak sbb nk jaga hati kita..ok la ue.. :)

Azhafizah[フィザ] said...

Hahahaha..cer try buat sekali kat fiza..:p

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com