Tuesday, 1 May 2012

Maafkan saya!


Pertama sekali ary ingin meminta maaf. Sebab.. iskkk.. isskkk.. semalam ary nak publish comment.. Namun, sayangnya ary tertekan DELETE! Ishhhh! Dah lah susah dapat comment. Bila dapat 5 comment, boleh lah plak ter-delete= ="


Jadi, kepada tuan punya komen, ary minta maaf. Ary taknak habaq sapa. Sebab ary rasa bersalah sangat= =" Maafkan saya! *ala-ala Zizan Razak.




Di samping entri meminta maaf ini juga, ary ingin memperkenalkan seorang blogger yang masih baru lagi. Kalau ary baru, dia lagi baru. Nampak tak link Dr Wanna Be kat atas nuh? Apa lagi, sila picit laju-laju! 

4 comments:

EYFAalias said...

kalau tak silap boleh dapatkan balik tau entry yang kita delete. tapi xtahu macam mana. lupa dah. sebab dulu ada entry eyfa hilang. terdelete. then eyfa google ada jumpa. tp dh lupa. ehehe.

Azhafizah[フィザ] said...

sokay..^__^

Azhafizah[フィザ] said...

adakah puteri riswin?nanti fiza terjah blog tu ye

Tinta Lana said...

Salam..err..tak silap lana..yg terdelete tu, komen kan? bukan entry?

Kat 'Trash' takda ke ary?

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com