Tuesday, 1 May 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012



Siapa yang tak nak berada bloglist Ben Ashaari? Dan of course ary pun nak juga. Memandangkan ary masih baru dalam dunia blogging. Ini akan sedikit sebanyak membantu meningkatkan trafik blog ary^^




Blog Mr Ben boleh dikategorikan sebagai blog peribadi. Jadi Mr Ben bebas untuk menyuarakan apa sahaja. Bagi ary, teknik penulisan Mr Ben dah ok dah. Yelah.. Dah lama berblogging. Takkan lah macam budak baru belajar ye dok?


Mr Ben turut bertanding Blogger of The Year Digi WWOW. So, jom undi Mr Ben! http://bit.ly/JiGSp6
Nak join? Klik SINI

4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

selamat bersegmen dgn abg ben

Pka Rahim said...

hi.. pka join jugak.
jemput singgah blog pka tauuu..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

terima kasih..! :)

Ini Kisah Tia said...

tak perasan Ben ada buat segmen ..

alin said...

wah, tahniah tersenarai kat bloglis Ben Ashaari.. salam kenal. ada masa singgah blog saya.. ^__^

http://alindanblog.blogspot.com/

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com