Wednesday, 2 May 2012

FB Login Problem = ="




Pada mulanya ary ingat nak buat wordless wednesday je menatang ni. Tapi memandangkan tahap kegeraman ary dah melampau, ku teruskan jua bebelan ini.


Ary hormati usaha facebook untuk mengesan multiple accounts yang tidak bertuan. Namun begitu, bila dah masuk number phone, tak bagi plak CODE yang sepatutnya. And now ary dah tak boleh login FB dah. No more WLA= ="


Malas lah nak buat account baru. Jadi kawan-kawan, beramai-ramailah tinggalkan FB. Sekian, terima kasih. *ok.. Baru rasakan entry ini entah hape-hape. Ampun maaf dipinta, selamat hari raya.

5 comments:

Inz Indah said...

adehh..marilah beramai2 tingglkn acc fb..selamat hari ray jgk ! hoho

Tinta Lana said...

Salam..ni kecik hati sgt lah ni..sampai wish selamat hari raya,aduhai ary,hahahaha

Uncle Jonni said...

saya dah lama x ber akaun fb... huhuhu...

Ini Kisah Tia said...

adeh .. haha .. tetiba selamat hari raya ye ..

Azhafizah[フィザ] said...

tak pernah terjadi macam ni..biasalah kalau dah pengguna ramai pasi ade yang alami masalah macam ni

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com