Thursday, 31 May 2012

Segmen: Up Followers Blog dan Twitter


Bismillahirrahmanirrahim
Salam sejahtera dan assalamualaikum^^


Join segmen lagi? Entri sendiri tak ada ke ary? Idea tengah kering ni.. Plus, ary agak kurang rajin untuk lukis doodle untuk dimuat nak dalam entri. Lagipun, macam dah lama je ary tak join segmen. Qada' segmen lah jawabnya.




Segmen kali ini anjuran EyfaAlias. Segmen ini nampaknya mungkin dapat menaikkan jumlah follower blog dan twitter. Ary tak ada twitter tapi ary nak join juga. Takpe kan? HohohoXD

Blog: arisyalee.blogspot.com (248 followers)


Tag? Ni yang ary lemah ni.. Tak tahu nak tag siapa. Apapun, mohon maaf ampun dipinta kepada aisyah humaira' dan juga Triple L kerana tag korang. Korang ditag disebabkan blog korang adalah antara blog teratas yang ary jumpa join segmen di reading list milik ary. Jadi, selamat bersegmen dan selamat malam^^

17 comments:

aisyah humaira' said...

TERima ksh jdkn niera mangsa tag anda..hik3 :)

EYFAalias said...

Assalamualaikum.

Terima kasih sebab sudi meriahkan segmen ni. Hehe. Takpe tak ada twitter pun boleh join :D

Romeo Laut said...

alahai.... semua orang buat segmen belaka ni. jenjalan mencari cerita..

bai baizura said...

yeah selamat bersegmen:)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html. jom menang byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html
and http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..jom ke blog sy.done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

EYFAalias said...

Hi dear, segmen dah tamat! Yayy. Now senarai semua peserta dah keluar. Jom follow blog dan twitter semua peserta. Weee =D

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-up-followers.html

Nur Atikah said...

Hai, kita datang dari segmen sama :D Dah follow blog dgn twitter :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

fly dari segmen yg sama.. done following here [ayies zaima]

jom singgah sini ^__^

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

Miss_Yana_Afi (",) said...

Datang follow dari segmen ツ

http://yanfie.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-twitter.html

::azmina nordin:: said...

salam,mina datang dari segmen yang sama follow blog and twitter
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

Engku Muzahadin said...

Singgah & Follow s.i.n.i > Dari segmen yang sama`
Salam Perkenalan :-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

Eika said...

follow dari segmen yg sama.. ;)
jemput singgah n follow ye..

http://eikasharif.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-twitter.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini jemput ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

mizzniya said...

Hi..follow dari segmen eyfaalias..=)

Emah said...

done follo ur blog n twitter :)

*NurSyahieraDahhari* said...

hi dear! no 116 di segmen follow here :)

id : ieraassyiera.blogspot.com

follow back ya : http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-blog-twitter.html

tenkiu :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com