Saturday, 7 July 2012

Aktiviti Bersama Family - Bowling^^


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat tengahari^^


Nak ke mana tu? Kenduri kahwin.. Biasa lah tu buat mereka yang makin dewasa. Kena pi kenduri sana sini. Macam mana pula dengan family? Ada tak aktiviti bersama hujung-hujung minggu ni?


Semalam ary main bowling dengan ibu dan adik. Ayah? Konon-konon bajet cool, taknak main sebab tak tau lah kot. HahahaXD  Ary tatau main pun main baling je bola bowling tu. Bak kata Azwan Ali, hado aku kesah? 




Tapi kalau kawan-kawan ajak main bowling tu, memang ary akan cuba elakkan. Sebab ary memang sesangat PENGKAU dalam main bowling ni. Confirm masuk longkang punya. Even main dengan family pun, ibu menang. Kitorang main 1game dan ibu dapat 66. So, can imagine ary dapat berapa? HohohoXD Tak payah nak cakap lah. Malu ary @_@


Apapun, bowling adalah salah satu cara untuk meluangkan masa bersama family tersayang selain berada di meja makan dan di ruang tamu^^

9 comments:

Ezy Chiaki said...

maen boling sebenarnye best sgt..
walaupon xpndai..
hakhak

leakedknowledge said...

hahaha samela kita ary.ak pon super noob..tp tips xnk kasi masuk longkang..hang kne luruskan tangan time nk baling tu..:P

Arol Mubin said...

Masuk longkang tue perkara normal! Arol pun malam tadi baru main boling. Satu kampung pergi! JKKK sponsor main boling free! Syokkk! :D

Syakir Rahman said...

wah best nyer... x pernah maen bowling ngan famili, slalu ngan kengkawan je :)

Azzah said...

samala tak suka main bowling dgn kwn2..mmg kena basuh la sebab asyik masuk longkang..:)

maszull said...

assalamualaikum ary...memang best dok lepak ngan family main bowling...;)

Azhafizah Md Nor said...

kalau nak menang lawan fiza lah..confirm ary menang sebab fiza tak pernah main bowling..=__='..xminat kot rasanya.

Apple said...

lawak lak ayat ending tu. macam kesimpulan karangan sekolah jer ek. Lol. Masa mula2 main boling, lontaran pertama jatuh semua pin. beginner's luck. Lol. Then lontaran seterusnya tak straight pun. Cheh hampeh!

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer.... supporting la ibu ary...! huhu...

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com