Friday, 27 July 2012

Pecah Kaca,Pecah Gelas..


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


hah.. Sambung.. Sambung.. Pecah kaca, pecah gelas.. Dah pecah tu, tak reti-reti nak sapu?? WakakaXD Tak kena langsung sambungannya tu. Sudah baca, harap balas lah. Beberapa hari lalu ary ada art trade dengan azzah said - pakar doodle tu.


Jadi, malam ini ary dapat balasannya. Comel engko... Sila jangan jeles^^



9 comments:

keli menari said...

Huhh ni penangan movie ke..hehe

Cikgu Ma said...

comel!!! x pandai nyerrr nak dudel mudel ni...tingin cangat...

Tinta Lana said...

Salam.

Nyaris tak perasan..ary lee dah jadi BATwoman >_<

Cute sgt ^_^

Ana Farhana said...

ehhh ? mcm tu pulak ? hahaha

Ety said...

comel sangat :D

SaddLone said...

perghh batman comel! jarang ni aku tengok..haha

Aku Mad said...

terer

MiaJie said...

kte dtg follow awk :))

deno said...

geram betul dgn kecomelan batgirl ni! :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com