Tuesday, 10 July 2012

Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Malam ni, ary busy dengan analisis keputusan peperiksaan ary dari sem 1 hingga sem 6. Jadi, tak sempat nak lukis doodle untuk dibuat entri. Lagipun, pagi tadi dah busy dengan doodle untuk kad raya gores dan menang:P 




Jadi, di kesempatan ini, sambil merajinkan diri untuk join segmen up follower, maka terjadilah entry ini^^ Maybe ada antara mereka yang otai kata, kalau penulisan bagus, follower akan datang sendiri. Yup. It's right. 


Tapi apa salahnya promosikan blog dengan aktiviti macam ni. Mana lah tahu bila orang tu singgah buat kali pertama, dia boleh jadi reader setia kita,kan? Tak ada masalahnya untuk promosikan diri. Eh.. Silap. Promosikan blog^^


Ary nak tag siapa eh? Urmmmm.. Sebab ary tak suka sangat aktiviti tag-tag ni.. Ahah! Ary nak tag Alynn Nyzaa sebab dia suka sesangat tag ary. Dan juga Ainanuar sebab lagu di blog dia sama dengan ringtone ary. Padan muka kepada mereka yang di-tag^^

17 comments:

Alynn Nyzaa said...

uhukkk2..terbatuk2...ada org tag kita laa..hik2..nnt alynn join ye cik ary..mmg kiter suka kena tag2 ni..:P

deno said...

all the best!!!

maszull said...

assalamualaikum ary...selamat bersegmen yer...:)

Norashiqin Kamaruzaman said...

heheh join segmen2 mcm ni, ade kala bagus gak..tambah kenalan kan =) hehe gudluck!

cik yuyu said...

singgah sini dan follow awak.. dari segmen yang sama..
http://www.sayeshukepink.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

AINI CHE DIN said...

membuat kunjungan balas...rajin2 la komen blog kiter yer nnti..

Elfiza Ismail said...

singgah sini jugak n follow..:)

Cik Atin said...

Follow sini , dari segmen yg sama :)

http://atinsecret.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

miela lula said...

done follow. ^^,

SuparMan SuaRez said...

Salam Hai..Hai..
Nice Blog..Salam Kenal..Datang Dari Segmen Yang Sama,
Dah FOLLOW Sini..Jemput Singgah Blog Saya Plak Errkk..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

~PILOT LOVER~ said...

done follow sini..dari segmen yg sama... follow and terjah blog kite ye..thanks ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-blog-by.html

لين Si Pipi Merah said...

dari segmen sama....http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html ..da follow lama da..

Sue PeLik said...

salam perkenalan. jenguk dan follow awk. dtg dri segmen yangg sama :)
jemput ke blog sy :)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html#comment-form

L.O.V.E.P-QaH said...

Nice blog! Dah follow ;)
Jom tgk blog saya plak:
http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

fanuiz said...

assalammualaiku...
hye...
dari segment yg same..
done FOLLOW awak..
jemput FOLLOW kite jugak ye.. :)
and good luck..


http://fanuiz.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

iena_gie said...

Dari segmen sama.. balas kunjungan =)

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini..dri segmen same..jmput singgah blog ye jika free di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html thanz:)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com