Wednesday, 4 July 2012

Mini Aluminium Audio Speaker


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Malam tadi ayah beri ary & adik sebuah mini speaker. Saiznya kecil dan mudah dibawa ke mana-mana. Lebih kurang 4cmx4cmx4cm. Jadi, adik pilih warna hijau cair dan ary punya warna merah - favourite.




Speaker ni mempunyai fungsi radio padanya. Selain itu, terdapat ruang untuk memory card dan juga kabel USB. Turut disertakan bersama kabel usb dan caj untuk mengecas speaker ini. So, sekarang ni senanglah sikit nak tengok movie dari laptop ramai-ramai. Tiada lagi masalah bunyi yang perlahan sebab dah ada speaker^^




Harga speaker ni agak mahal iaitu RM50. Tapi, ary dapat FREE je sebab ayah bagi:P  Berminat nak beli? Ary boleh tolong belikan kalau nak. Tapi kalau nak FREE, memang TAK lah:P



5 comments:

miss nuna said...

comel je speaker tu..nak jgk!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

comeeyyyy nye..

Riswin Zahari said...

owh ni lah speakernye~ =D

Cik Kay Jue said...

wah siap ada lampu2 lagi tu.. memang padan ar dengan harga nyer.. huhu..

Yasmin Aris said...

mahal nih . untung lah dpt free .huhuh
warna biru ade ?? :P

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com