Sunday, 1 July 2012

TOMOK akan Meninggalkan Masterchef Selebriti untuk Selamanya


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat malam^^


Tomok yang tak siap = ="


Tomok, Angah dan Farouk Hussin kali ni terpaksa bersaing untuk pusingan penyingkiran Masterchef Selebriti kali ini. Dan persoalan yang timbul dalam fikiran ary adalah: ADAKAH TOMOK AKAN TERSELAMAT KALI INI? 


Akhirnya, Chef Jo mengumumkan bahawa tomok terpaksa meninggalkan masterchef selebriti malaysia buat selama-lamanya. Tak pe lah. Ary rasa memang patut Tomok keluar untuk memberi peluang kepada mereka yang lebih layak. Apapun, pasti ramai yang akan rindu nak tengok bapa muda ni masak nanti^^

7 comments:

Ety said...

Tomok cam sedih gilaa kan ?

takpe la, dpt jadi top 7 pun, an achievement for him yg asalnya tak reti masak langsung.

Kesuma Angsana said...

minta juga kat tomok.. suka pd semangat dia tu!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tetiba minat kat Tomok lepas tgk Masterchef Celeb ni taw!tgk Tomok sweet je, klakar pun ader, ekeke...

Linda AnNur said...

bukan rezeki dia ^_^
bleh cuba next time

nana kamarul said...

Dah agak kali ni Tomok akan keluar but masa tengok dia sedih tu, I pun macam tetiba sedih jugak. Hehehe.

Anyw, sekali tengok "Tomok" tu macam MJ pun ada jugak. LOL

maszull said...

assalamualaikum ary...kesian nyer kan...:)

Cik Kay Jue said...

ckj tgk masa ni.. kesian dia.. tersekat2 dia nak bagi ucapan tahan sebak..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com