Monday, 2 July 2012

Pertama Kali Mencuba Seni Typographic


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Pertama kali mencuba seni typographic dan hanya ini yang ary mampu buat. Mungkin ary boleh perbaiki lagi pada masa akan datang. Fighting! 



14 comments:

Tinta Lana said...

Assalammualaikum ary.. :)

Percubaan yang sangat baik! Cantik dah ni :)

Pa pun, hari2 keep fighting neh! >_<

Fakhruddin said...

perghh..cantik giler..buat lah lagi camni!

Riswin Zahari said...

sweet je.. ^_^

nurdani said...

sangat cantik. cuma kalau kedua2 bakal pengantin tu diserlahkan keserian, mungkin bertambah cantik. maaf kalau pendapat sendiri tak dipersetujui.

keli menari said...

Cantik,sila usaha lagi :)

merahitujambu said...

setuju dgn dani..kalau gambar tu pandang sama sendiri cantik..apa pon time ksh..=)

Alynn Nyzaa said...

wah lawanya...ajar la kiter..:P

Ety said...

ini suatu kejayaan bgi first try. keep it up tau sbb yg ni pun dah cantik :)

Farie Faraway said...

Cantiknye .. :)

keri ikhwan said...

wah.. dah macam putera dan puteri kayangan la plak..
tulisan tu cool!

steffany daph said...

unik sngt , kaler pink lagi.. teeeeeee, cantik la! :D baru follow.

Gadis Misteri said...

wah~~~ smart tulisan!

CCICute Design said...

cantikk.... tingin nak jugak...muehehe.. :P

Cik Kay Jue said...

urm.. typographic tu kita buat design guna perkataan ea ary??

ok apa ary.. cantik...>_<

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com