Sunday, 1 July 2012

OST Maharku Untukmu - Alief


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Rasanya ramai yang tengok cerekarama malam ni- Maharku Untukmu lakonan Adi Putra dan Nabila Huda. Lagu dia agak menusuk kalbu. Jadi, ary siap cari lagu dia. Bukan setakat untuk kongsian tapi sebagai simpanan peribadi. Nak download, tapi line slow. Ini je termampu^^




Inilah maharku untukmu 
Seperti ini kumampu 
Sepenuh hati kuberikan 
Sebagai wujud cintaku

6 comments:

leakedknowledge said...

mahar? ehem2 dah ada hati utk membina masjid ka? huhu..kurang sorang ahli kelab bujang :p

syamimihazwani said...

tahu tak lagu2 lain yg ada dalam cerita tue,yg lagu perempuan dengan lelaki nyanyi tue...

~MiZz Atie ZieYa~ said...

meleleh2 air mata tgk crita nih :(

wan niahix said...

boleh tahan cerita dia... islamik sikit...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Alynn Nyzaa said...

best citer ni..alin tgk smlm..tp ending die mcm ada kureng..btw, ary join la GA tuu..hehe :P

Linda AnNur said...

Best cerita ni..
Tapi mak mertua dia jahat sangat...
Kalau la ada mak mertua versi camtu dalam dunia reality ni cepat2 la taubat takut sangat mati dalam keadaan camtu...
Aduhai duk bawah lori tu...
Subhanallah

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com